Related questions

0 like 0 dislike
0 answers 7 views
0 like 0 dislike
0 answers 13 views
0 like 0 dislike
0 answers 6 views
0 like 1 dislike
0 answers 5 views
1 like 0 dislike
0 answers 7 views

fotballdrakter barn randomanc billige fotballdrakter

0 like 1 dislike
6 views
asked Apr 5, 2017 by randomanchor (180 points)
Mange stede på O2 Arena trodde Silva, som kjempet for første gang på over et år, hadde gjort nok for å tjene sin 34th karriere seier - inkludert UFC president Dana White. Jeg skjønner ikke enig med avgjørelsen, men fortell meg hva du synes om denne løsningen, 'skrev han på Instagram. Silva, 33-6, var illsint med dommere 'beslutningen om å belønne Bisping seieren og slengte i dem sin post-fight intervju. Så hvorfor gjør folk forventet meg å drepe motstanderen min ?!'Den nåværende fjærvekt mester Real Madrid 12 Marcelo drakt lidd en innlevering tap for Diaz på UFC 196 på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.
Før i kveld 's konkurranse, McGregor, som opprinnelig var ment å møte Rafael dos Anjos for den lette tittelen, avslørte hans ønske om å kjempe for weltervekt belte i UFC 200. Han sa: 'I' m en aktiv forkjemper, jeg vil kjempe i mange vekt divisjoner. Som det vokser og den danner nå jeg billige fotballdrakter liker lyden av at 170lb tittel samt - Jeg må være ærlig med meg selv. McGregor, som kjempet for første gang som en weltervekt, startet kampen på en rip-brølende tempo og umiddelbart jaktet Diaz ned. The Dubliner, som gikk inn i siste sekund på en 15-kamp seier strek, landet en stor venstre flush på Diaz 's haken i åpnings sekunder av runden.
Den 27-åringen, som har spilt inn et ødeleggende TKO seier over Jose Aldo i hans siste utflukt, var veldig avslappet i åpningen utveksling og kastet en rekke prangende skudd. Den tidligere Polen drakt kortermet Cage Warriors fjærvekt mester landet en rekke store kroker venstre på Diaz og åpnet ham opp med en liten og en halv igjen på klokken. UFC 's nr.3 rangert pund-for-pound fighter forfulgt Ultimate Fighter sesong fem vinner, og fortsatte å finne et hjem for hans venstre hook. Jeg visste det kom til å bli en treg start for meg fordi jeg' m West Ham United drakt borte alltid i form. Men hvis jeg 'm ikke i den beste formen fikk jeg å starte sakte og plukke opp så jeg går. Så jeg slags forventet det.'
Men han hadde noen gode slag og landet dem så bra på ham.'Den nåværende fjærvekt mester tappet ut til Diaz under andre runde i en natt med Våpen som også så Holly Holm tape mot Miesha Tate. McGregor 's håp om å kjempe om weltervekt tittelen er nå i alvorlig fare etter hans utrolig nederlag.Han møter mester Daniel Cormier på UFC 197 i Las Vegas den 23. april, og mener han kan vinne tilbake kronen han fotballdrakter ble fratatt i april i fjor. Han mistet sin tittel og fikk en ubestemt suspensjon, etter at han ble arrestert for flyktet fra åstedet for en bilulykke.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.

For advertising click here

...